v4 Jägersro Galopp

 

avd1

UNGA KANONER

MOT EN GAMMAL KÄMPE

A 1 B 4-8-2

Galoppen inleds med en storfavorit i sköne 4 Ta Ajabb som självklart har vettig segerchans här med Gråberg och litet fält.

Vill ändå gardera som megafavorit i årsdebuten med unghäststjärnan 1 Pergite började på ny kula i höstas efter skada och har mkt hög kapacitet, kräver dock fäste och risk för löst underlag idag. Funkar han fullt ut känns han svår att fånga in....

8 Master Chef är den gamle i gänget och kanske är hans tid förbi mot de unga. Snabb men egentligen ingen kämpe och fler andra och tredjeplatser än segrar.

 

avd2

FULL FORM...

5-7-2-4-3

5 Mr Limpopo kommer med full form och kan vara avgörande i tajt handicap. Man måste ha flås över denna distans... Tidigare varit bäst på Täby

7 Aswaat trivs på Jägersro, och gilalr distans. Tuggar ner alla på upploppet?

2 Downbeat, 3 Sputnik och 4 Johnny the Nose (som slog Downbeat senast) räknas.  

 

avd3

SCHISTL vs GRÅBERG IGEN

8-1-4-6-5

Härligt race och Glad bear vs Anwell Pinot. 

Gråberg har toppspåret och kan vinna på det.. Men vågar inte lämna bort högkapable Glad Bear som med klff på löpningen kan vara klar ju.

4 och 6 om form slår klass...

 

avd4

FEELING!

7-6-5-2

Satsar på att gå kort i trioloppet där alla målar och feeling för 7 Clauses Andorra som stallet är uppåt på.

 

system

avd1 1-2-4-8

avd2 2-4-5-7

avd3 1-8

avd4 5-6-7

-------------------

fräcka lappen

avd1 1

avd2 2-4-5-7

avd3 1-4-5-6-8

avd4 2-5-6-7-8-9

totalt: 412 kr

--------------------------

trio

7

2-5-6

2-5-6-7-8-9

 

3 apr. 2013


 

 

 

EN SAJT OM IKONERNA

 

DIGITAL

HISTORY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)